Karlo i Vito na svjetskom prvenstvu u Sofiji

Karlo Marjanović i Vito Šlogar nastupili su na Svjetskom kadetskom prvenstvu u Sofiji. Po rasporedu, kategorije obojice bile su na redu 28.07. Nažalost, poraženi su od kasnijih osvajača medalja, Karlo od predstavnika Irana, a Vito od predstavnika Ukrajine. Vjerujemo da će im ovo natjecanje biti veliko iskustvo i motivacija za daljnji rad u pripremi za predstojeće Europsko prvenstvo krajem mjeseca listopada ove godine. Dečki su osim velikog broja navijača u Hrvatskoj imali i veliku potporu stručnog tima, stoga hvala na podršci od strane Anđelka Vučenika i fizioterapeuta Davida Milinkovića koji su cijelo vrijeme bili uz naše borce i trenera.

Slijedi nastup Roka Brantuše 06.08. na Svjetskom juniorskom prvenstvu, također u Sofiji, Bugarska.

Renata Volarić šef sudaca na Mediteranskim igrama

XIX. Mediteranske igre ove godine su održane u Oranu, Alžir u periodu od 25. lipnja do 5. srpnja. Hrvatski sportaši su u ukupnom poretku zauzeli 12. mjeseto na ljestvici s osvojenih 6 zlatnih, 7 srebrnih i 10 brončanih medalja. U sklopu Igara, obuhvaćen je bio i taekwondo koji je Hrvatskoj delegaciji donio čak 5 medalja, 2 zlatne i 3 brončane medalje.

I Suedgrad Sokol je imao predstavnicu na Igrama i to s velikom odgovornšću. Riječ je o Renati Volarić koja je obnašala ulogu šefice sudaca taekwondo-a na Mediteranskim igrama. Svojim stručnim znanjem i iskustvom nadzirala je i koordinirala rad sudaca, a njena uloga samo je još jedan dokaz povjerenja u njeno znanje. Dodatna potvrda je i plaketa zahvale i zasluga predsjednika Alžirskog Taekwondo saveza.

Ponosni smo na Renatu te njen aganžman kako na nacionalnoj, tako i na međunarodnoj sudačkoj sceni.

Novi 5. Dan u klubu

Nakon polaganja za crne pojaseve za reprezentativce i klupskog polaganja za učeničke pojaseve, napokon je došao red na polaganje za majstorska zvanja. Polaganju je pristupila trenerica tehnike Karla Ivček gdje je stekla zvanje 5. Dan te time ušla u društvo majstora taekwondo-a. Ponosni smo i zato jer je polaganje vodio grand master Anđelko Vučenik, nositelj 8. Dan-a.

Čestitke Karli!

Više članaka ...