15. KOndor Open 2021

Na 15. Kondor Open-u sudjelovali smo s ekipom mlađih kadeta, kadeta i formaša. Formaši su u ekipnom poretku formi zauzeli 2. mjesto, a pridonijele Laura Meštrović i Tajana Luša s osvojenim 1. mj., Ema Krivak, Matea Luša i Karla Ivček s osvojenim 2. mj., Anamarija Gulam s osvojenim 3. mj., te 1. mj. u timu u kojemu su nastupale Anamarija Gulam, Karla Ivček i Milijana Sučević iz tkd Maksimir, potencijalne kandidatkinje za odlazak na Europsko poomsae prvenstvo.
U borbama su nastupali kadeti i mlađi kadeti. Najuspješniji u mlađim kadetima bili su Karlo Perović i Nikola Anić s osvojenim 2. mj. i Mia Šlogar koja je osvojila 3. mj. Luka Krpan ovog je puta ostao bez medalje no ostaje mu vrijedno iskustvo kao i Lari Mariji Žagar kojoj je u kategoriji kadetkinja medalja izbjegla za dlaku. Najuspješniji kadeti su Roko Brantuša s osvojenim 1. mj., Vito Šlogar s 2. mj. i Jan Petrčić s osvojenim 3. mj.
Ne smijemo zaboraviti i najmlađu natjecateljicu Miu Krivak koja već 2. natjecanje za redom odlazi doma sa zlatnim odličjem.

Pripreme za Europsko poomsae prvenstvo

Pozivnom treningu poomsae reprezentacije Hrvatske odazvale su se Anamarija Gulam i Karla Ivček. To je jedna stepenica bliže Europskom poomsae prvenstvu koje će se održati u Portugalu sljedećeg mjeseca.Pozivnom treningu prethodio je dobar rezultat cura na Prvenstvu Hrvatske u formama na kojem su u pojedinačnoj kategoriji osvojile 2. i 3. mjesto, dok su u timu s Petrom Šeničnjak osvojile 3. mjesto. Ovog puta pruža se prilika odlaska na Europsko poomsae prvenstvo na kojemu bi u timu nastupale s Milijanom Sučević iz taekwondo kluba Maksimir.

 

Sokolovi na "SS Pokalu"

Uspješno je završen prvi "Susedgrad Sokol Pokal" održan usred pandemije korona virusa uz strogo pridržavanje epidemioloških uputa u svrhu suzbijanja širenja virusa. Petstotinjak natjecatelja vratilo se na tatami i pokazalo kako ih korona virus nije zaustavio u bavljenju sportom koji vole. Čak su i najmanji prisustvovali kroz "SS Pokal Limač Kup" te neki osvojili svoje prve medalje, stoga nas veseli kako se taekwondo vratio u naš svakodnevni život.

Za klub su nastupale skoro sve dobne skupine - najmanji u kicku, borci i formaši. U ukupnom poretku za limaće, naši najmanji osvojili su 3. mjesto. Velikom rezultatu pridonijeli su Mia Krivak s osvojenim 1. mjestom u kicku te Vibor Šaša, Jan Kalec, Martin Mustav, Ana Varenica s osvojenim 3. mjestom, ali i Nina Vacka koja je prisustvovala i pokazala borbeni duh.

U kategoriji formi nastupile su cure, a Stjepan nam se na žalost nije mogao pridružiti ovog puta zbog izolacije razreda. Anamarija Gulam i Matea Luša osvojile su 2. mjesto, dok je Tajana Luša bila 3. Laura Meštrović i Ema Krivak pokazale su napredak ulaskom u 2. krug natjecanja čime pokazuju da imaju veliku želju i potencijal za napredak.

Mlađi kadeti, kadeti i juniori pokazali su spremnost i otvorili drugi dio sezone dobrim rezultatima. Najspremniji su mlađi kadeti koji su ekipno bili 3., te kadeti koji su zauzeli 2. mjesto ekipno. Mlađi kadeti su potvrdili svoju kvalitetu te se nadamo kako će se dobri rezultati nastaviti i u kadetskim kategorijama. Sa osvojenim 1. mjestom briljirali su Nikola Anić i Antonija Marjanović, 2. mjesto osvojili su Mia Šlogar i Luka Krpan, a Karlo Perović osvojio je 3. mjesto. Kadeti pokazuju dobru prilagodbu na novu dobnu kategoriju. Karlo Marjanović i Vito Šlogar su tako osvojili 1. mjesta, Borna Fulir 2. mjesto, Roko Brantuša 3. mjesto, a Magdalena Tarcaj i Anja Nika Krajačić ovog puta su bile bez plasmana. Za juniore su nastupali Darko Kobeščak Ozimec te osvaja 2. mjesto, Gabriel Perović 3. mjesto, Mateo Ljubas, Vedran Begić i Helena Voloder su ovog puta bili bez plasmana.

Čestitamo svim natjecateljima na osvojenim medaljama i na novom iskustvu koje je još jedna lekcija ka uspjehu!

Bravo sokolovi!

Više članaka ...