Karlo 3. na Europskom kadetskom prvenstvu!

Karlo Marjanović i Vito Šlogar nastupili su na Europskom kadetskom prvenstvu. Vito Šlogar završio je nastup na Europskom prvenstvu plasmanom 5. - 8. mjesta. Nakon uvjerljive pobjede protiv predstavnika Njemačke 2:0 (12:0, 12:0) u borbi za medalju tijesno je poražen od predstavnika Turske 0:2 (2:3, 1:2).

Karlo Marjanović osvojio je brončanu medalju na Europskom kadetskom prvenstvu u kategoriji do 65 kg. Nakon što je u borbi za medalju pobijedio predstavnika Švicarske, u polufinalu je zaustavljen od predstavnika Turske. Turčin, osvajač medalje sa zadnjeg Svjetskog prvenstva na kraju je osvojio zlato. Karlo je prikazao odlične borbe i zasluženo osvojio medalju. Tako se nakon velikog uspjeha ženske ekipe Hrvatska reprezentacija može pohvaliti i muškom medaljom.
 
Doček brončanog Karla, Vita koji je osvojio 5. mjesto te Roka koji je na juniorkom bio 3. održan je u klupskoj dvorani HAD. Cijeli je klub ponosan i osim dečkima na odličnom plasmanu, želimo čestitati i treneru i našem Davidu iz Physio Plus-a na vrhunski odrađenom poslu.